Új Jelszó Kérése

Termék RészletekElalvásgátló Headset - Ébren tart és vigyáz rád a volán mögött!

-50%
Elalvásgátló Headset - Ébren tart és vigyáz rád a volán mögött!
  • Elalvásgátló Headset - Ébren tart és vigyáz rád a volán mögött!
4 990 Ft
Akció: 2 490 Ft2490
Csak a készlet erejéig!
Biztonságos, Utánvétes vásárlás:
fizetés átvételkor!
  • Elemcsere nélkül akár kétezerszer menthet életet
  • Könnyű felhelyezni, egy gombbal kezelhető
  • Körülnézésnél nem, csak a fej előrebillenésénél jelez

 

„Úgy szeretnék búcsúzni az élettől, mint a nagyapám: álmában, békésen. Nem sikoltozva, pánikban, mint az utasai”. A morbid, szakállas vicc sajnos nagyon is valós közlekedésbiztonsági kockázatra világít rá. Idehaza minden negyedik karambol, minden tizedik emberéletet is követelő közúti tragédia oka, hogy elalszik a sofőr.

 

Egy-két másodperc – mindössze ennyi időbe telhet elbóbiskolni a volánnál. Ez idő alatt egy 100 km/h-val haladó gépkocsi csaknem 30 métert tesz meg, immár kontroll nélkül. El tudod képzelni, mi történhet ezalatt veled és azokkal, akik még az autóban ülnek? Ugye, te nem akarsz bekerülni a baleseti hírekbe? Egy ügyes kis szerkezettel elkerülhető a baj. A Demandy kínálta elalvásgátló a fej előrebillenését érzékeli, 15 és 30 fok közötti függőleges elmozdulásnál máris erős hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Elemcsere nélkül akár kétezerszer menthet életet. Kényelmes, könnyű eszköz, csak a fül mögé kell felhelyezni, bekapcsolni, letesztelni, és máris nyugodtabban indulhatsz akár hosszabb útra is. A pihenést persze az elalvásgátló headset sem pótolja, de ügyel rá, hogy ne vezetés közben érjen utol az álom. 

 

Alig négy liter benzin áráért jó ideig biztonságban tudni magad és veled utazó szeretteid életét – itt nincs szükség további érvekre!


Nagyon OLCSÓN, BIZTONSÁGOS UTÁNVÉTES VÁSÁRLÁSSAL 100 % GARANCIÁVAL!

Maximum 3 napon belül megkapod a rendelésed!

Rendelj egyszerre 20.000 Ft felett és INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK a termékeket!