Új Jelszó Kérése

Termék Részletek3 színű Multi Color LED-es Zuhanyfej - Fürödj meg a fényben!

-75%
3 színű Multi Color LED-es Zuhanyfej - Fürödj meg a fényben!
  • 3 színű Multi Color LED-es Zuhanyfej - Fürödj meg a fényben!
  • 3 színű Multi Color LED-es Zuhanyfej - Fürödj meg a fényben!
  • 3 színű Multi Color LED-es Zuhanyfej - Fürödj meg a fényben!
14 900 Ft
Akció: 3 790 Ft3790
Csak a készlet erejéig!
Biztonságos, Utánvétes vásárlás:
fizetés átvételkor!

Nincs is jobb, mint reggel egy finom, forró zuhannyal indítani a napot, mely testedet és lelkedet egyaránt felmelegíti, beindítja. De várj, van, ami talán jobb ennél: este egy ugyanilyennel vezetni le a feszültséget és a fáradtságot.

Bármelyiket is favorizáld, egy biztos: a zuhany mindennapjaid része. Kellemes és frissítő egyben, mely teljes megtisztuláshoz, üdeséghez vezet.

 

Merthogy előfordulhatnak bizonyos anomáliák, amik ezt a rítust könnyedén kellemetlenné tehetik. Ilyen volt számomra például, mikor háromszobás albérletben laktam öt emberrel. Csak pár percre lett volna szükségem, hogy a műszak fáradalmait egy jó kis zuhany alatt vezethessem le, de sosem kerülhetett erre sor. Mindig volt valaki, aki éppen akkor engedte meg a csapot a konyhában, húzta le a vécét vagy kezdte el használni a mosógépet.

 

LEDSHOWER

 

Ez a fürdőszobában hirtelen jött tűzforró vagy jéghideg víztömeget eredményezett, mely egyenesen a tus alatt álló szerencsétlen (ez én voltam) nyakába zúdult. Ha akkor lett volna ilyen LED SHOWER színváltós zuhanyfej a fürdőszobában... mennyivel könnyebb lett volna az élet. Na mindegy, sosem késő. A praktikus tusolófej beépített LED-izzókkal rendelkezik, ami nem akármilyen fényjátékot eredményez zuhanyozás közben. Ha elkezd folyni a rózsából a víz, felgyulladnak a LED-izzók. Ezek a víz hőfokát érzékelve különböző fénnyel világítják meg a vízsugarat egészen addig, míg el nem zárod a csapot.

 

A víz hőmérsékletétől változtatja a színét. Felszerelése egyszerű, szerszámot, szakembert nem igényel, a régi zuhanyfej helyére rátekered. Elem nem kell, a vízáramlásától világít, ezért biztonságos.

 

Színek:
25 °C-ig zöld
25-35 °C között kék
35-45 °C között piros

E felett villogva jelzi, ha túl meleg a víz és légy óvatos!


Nagyon OLCSÓN, BIZTONSÁGOS UTÁNVÉTES VÁSÁRLÁSSAL 100 % GARANCIÁVAL!

Maximum 3 napon belül megkapod a rendelésed!

Rendelj 20.000 Ft felett és INGYENESEN KISZÁLLÍTJUK a termékeket!